Klimanlæg i bil, båd og campingvogn nær Varde

Installering og servicering af klimaanlæg og aircondition i diverse fartøjer

Hold din bil, båd eller campingvogn kølig med et klimaanlæg

Har du brug for et klimaanlæg til din bil, båd eller campingvogn i Varde og omegn? Erik Hoffmann er autoriseret inden for varme og køl. Vi har stor erfaring med installering og servicering af klimaanlæg og aircondition i diverse fartøjer.

Kontroller temperaturen

Hvis du har en bil, båd eller campingvogn kender du højst sandsynligt til problemet om sommeren, hvor solen bager på bilen, campingvognen eller båden. Med et klimaanlæg eller aircondition kan du kontrollere temperaturen, så det er lige så køligt, som du ønsker.

Formindsk luftfugtigheden

Der er mange fordele ved at benytte et klimaanlæg eller aircondition. Udover at kontrollere temperaturen tørrer anlægget luften, så luftfugtigheden mindskes, når systemet kører.

Få professionel service på anlægget

Et anlæg er ikke helt vedligeholdelsesfrit. I løbet af et år taber de fleste aircondition- og klimaanlæg kølemiddel. Hvis der er for lidt kølemiddel, bliver det for varmt, og olien slides, hvilket fører til nedslidning af anlægget. Derfor tilbyder vi professionelt serviceeftersyn af dit anlæg, så du undgår dyre udskiftninger.

Skal vi hjælpe med dit klimaanlæg?

kontakt os51 48 88 61 eller kontakt@erik-hoffmann.dk og få et godt tilbud.