Klimaanlæg i pool

Vi installerer og servicerer anlæg i indendørs og udendørs pools

Opvarm din pool med et klimaanlæg

Har du en pool? Så kan du med fordel benytte et klimaanlæg, så du altid har en varm pool. Hos Erik Hoffmann har vi stor erfaring med installering og servicering af klimaanlæg i pools. Vi installerer og servicerer anlæg i indendørs og udendørs pools i Grindsted, Esbjerg, Vejle og omegn.

Solvarme til pool

Varme i poolvandet forlænger poolsæsonen for din udendørs pool og giver ekstra glæde over sommeren. Et solvarmeanlæg til din pool er en relativt billig omkostning, som giver en masse gratis varme til din pool, så du kan nyde poolen i længere tid og forlænge sæsonen.

Varmepumpe til pool

En anden måde at opvarme din pool er med en luft til vand-varmepumpe, som kan bruges til både indendørs og udendørs pool. Sammenlignet med en elektrisk poolvarmer kan du spare 50-80% på elforbruget, hvis du skifter til en varmepumpe. Varmepumpen tager varmen fra luften og bruger den til at varme poolen op. For at den fungerer bedst muligt, er det vigtigt, at du holder din pool overdækket. Derved holder du bedre på varmen og sparer på dit elforbrug.

Lad os installere og servicere dit anlæg i poolen

Erik Hoffmann er autoriseret inden for varme og køl, så du kan trygt lade os stå for installeringen og serviceringen af dit klimaanlæg i poolen. Kontakt os på 51 48 88 61 eller kontakt@erik-hoffmann.dk.