Varmepumper nær varde

Professionel installation, opsætning og service af varmepumper

Installation og service af varmepumper

Få professionel installation, opsætning og service af varmepumper i Vejle, Århus, Randers, Ebeltoft, Grindsted og omkringliggende områder. Erik Hoffmann i Grindsted er din ekspert inden for varmepumper.

Luft til luft-varmepumper

Skift fra elvarme til en luft til luft-varmepumpe og skab et bedre indeklima, mens du sparer 50-60% på varmeregningen. Varmepumpen cirkulerer luften, hvilket minimerer støv og bakterier og derved skaber et bedre indeklima. Med en luft til luft-varmepumpe kan du holde en konstant temperatur hele året. Derfor er den også et oplagt valg til sommerhuset.

Luft til vand-varmepumper

Hvis du har oliefyr, kan du spare op til 50% ved at skifte til en luft til vand-varmepumpe. Varmepumpen kræver mindre fremløbstemperatur end en radiator, så der er også store besparelser at hente, hvis du har gulvvarme.

Varmepumper

Varmepumper alle typer og mærker luft til vand Valiant, Panasonic, Kasai , Bosch Split modeller som monoblock kan leveres indenfor 10 dage. Varmt vandsbeholdere og buffertanke kan også leveres indenfor 8 dage.

Jordvarme

Er du på udkig efter en energivenlig opvarmningsform, kan jordvarme være det rette valg. Det er en af de mere omkostningstunge løsninger, men du kan typisk halvere din varmeregning, hvis du skifter fra elvarme eller oliefyr.

Hør mere om vores varmepumpeløsninger

Kontakt os51 48 88 61, eller send en mail til kontakt@erik-hoffmann.dk, hvis du vil høre mere om vores varmepumpeløsninger.

luft til vand monoblock split og varmtvandsbeholdere og buffertanke kan skaffes